Tekmovanja v šolskem letu 2020/21

Neža Cimerman se je udeležila Mednarodnega internetnega tekmovanja in v IV. kategoriji flavta prejela 1. nagrado. Njena mentorica je bila Doroteja Feguš, korepetitor Jernej Kirbiš.

Naja Majcen se je udeležila Mednarodnega internetnega tekmovanja in v VI. kategoriji flavta prejela 1. nagrado. Njena mentorica je bila Doroteja Feguš, korepetitor Jernej Kirbiš.

Lea Munda se je udeležila 10. mednarodnega koroškega klavirskega tekmovanja, letos je potekalo online, in v VI. kategoriji klavir solo prejela Zlato nagrado in 1. mesto. Njen posnetek F. Chopina: Nocturno op. 9. št 2 je bil predvajan na zaključnem koncertu.

Prav tako se je udeležila  Mednarodnega internetnega tekmovanja S. Rachmaninoff in prejela 2. nagrado v kategoriji E klavir solo in Mednarodnega internetnega tekmovanja IX. kategorija klavir solo ter prejele 1. nagrado. Njena mentorica je bila Tadeja Mesarič.

Ela Iman Megla se je udeležila Mednarodnega internetnega tekmovanja in v VII. kategoriji violina prejela 2. nagrado. Ela se je udeležila tudi 1. mednarodnega tekmovanja Matije Bravničarja, kjer je v 2. kategoriji prejela bronasto priznanje ter tekmovanja TEMSIG, kjer je v disciplini violina, 1. b. kategorija osvojila bronasto plaketo.  Njena mentorica je bila Eleonora Bruk, korepetitorka Tadeja Mesarič.

Tekmovanja so se letos prvič udeležile balerine. Na tekmovanju Rolly dance open 2021 so osvojile:

Lina Šnajder, solo – Elite Silver Certificate.

Riana Jaušovec, solo – Silver Certificate.

Ana Štibler, Ema Šoštarič, Ivona in Aurora Nedog, skupina – Silver Certificate.

Njihova mentorica je bila Petra Turk.

Your Content Goes Here

Tekmovanja v šolskem letu 2019/20

Učenka Kaja Kumer se je udeležila 23. predtekmovanja mladih glasbenikov Republike Slovenije v kategoriji 1. a, tolkala in prejela priznanje. Njena mentorica je bila Sandra Krničar, korepetitor pa Jernej Kirbiš.

Učenec Tin Kokol se je prav tako udeležil 23. predtekmovanja mladih glasbenikov Republike Slovenije v kategorijo 1. c, tolkala in se uvrstil na državno tekmovanje. Tam je usvojil Zlato plaketo in tretjo nagrado, 98 točk. Njegova mentorica je bila Sandra Krničar, korepetitor Jernej Kirbiš.

Domen Zlatnik se je udeležil Mednarodnega tekmovanja Mladi Padovec. Usvojil je srebrno priznanje, 86 točk v drugi kategoriji evfonij. Njegov mentor je bil Vladimir Krničar, korepetitorka Tadeja Mesarič.

Ben Maj Gašparič se je udeležil 14. Mednarodnega Avsenikovega tekmovanja in v A. kategoriji osvojil srebrno priznanje, 94,33 točk. Njegov mentor je bil Viktor Malec.

Neža Cimerman se je udeležila Mednarodnega internetnega tekmovanja in v 1. kategoriji flavta prejela 1. nagrado, 92,33 točk. Njena mentorica je bila Doroteja Feguš, korepetitor Jernej Kirbiš.

Ela Iman Megla se je udeležila Mednarodnega internetnega tekmovanja in v 5. kategoriji violina prejela 3. nagrado. Njena mentorica je bila Eleonora Bruk, korepetitorka Larisa Juvančič.

24. tekmovanje godb Slovenije v zabavnem programu za pokal Vinka Štrucla je potekalo novembra 2019 v Ormožu. Pihalni orkester Ormož, ki deluje v okviru glasbene šole je pod vodstvom Vladimirja Krničarja osvojil zlato plaketo s pohvalo.